Израелската армия каза, че е задържала десетки терористи в района на болница

...
Израелската армия каза, че е задържала десетки терористи в района на болница
Коментари Харесай

Израелската армия е задържала десетки терористи в района на болница

Израелската армия каза, че е задържала " десетки терористи " в региона на болница " Камал Адуан "  в северната част на линията Газа, съобщи ДПА.
Силите за защита на Израел (ЦАХАЛ) разпространиха фрагменти, на които се виждат палестинци в нищожно облекло, поставящи оръжията си на земята.  

В известието на ЦАХАЛ се показва, че армията, в съдействие с израелската работа за вътрешно разузнаване " Шин Бет ", е локализирала постройка, употребена от " Хамас ", покрай болница " Камал Адуан ". В хода на интервенцията израелските сили са влезнали в конфликт с няколко въоръжени бойци в региона, част които са били убити. Според известието на израелските военни към 70 бойци са се предали.

Разпространените през днешния ден фрагменти наподобяват записи от предходната седмица, които провокираха отвращение, тъй като на тях се виждаха палестинци по долни дрехи, задържани в линията Газа, отбелязва ДПА. 

Междувременно палестинското здравно министерство заяви, че броят на убитите палестинци в атакувания от Израел анклав е достигнал  18 787, добавя Ройтерс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР